Felnőtt kineziológia

Mi is az a Kineziológia?

A kineziológia tudatalattink féltve őrzött emlékei közül előhívja problémáink valódi okát és segít feloldani azokat.

Ez a biztonságos, holisztikus és fájdalommentes természetgyógyászati, személyiség fejlesztõ módszer, szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza. 
Fizikai vagy lelki betegségeink gyakran nem is ott gyökereznek, ahol gondoljuk. 
Gondolatainknak teremtő ereje van, félelmeink pedig képesek megbetegíteni a lelket, és ha nem szűnnek meg, idővel a testet is. Éppen ezért fel kell dolgoznunk a bennünket ért negatív hatásokat.
Erről szól a kineziológus munkája.

felnott-kinezMikor fordulj kineziológushoz?

Ha az életed bármely területén elakadást érzel, illetve bármilyen problémával, amiben pozitív változást szeretnél elérni:

 • ha állandóan feszült, ideges, stresszes vagy,
 • ha gyakran érzed magad fáradtnak, depressziós vagy
 • ha céljaidat nem tudod megvalósítani, vagy halogatod őket,
 • ha félelmeid, fóbiáid vannak, pánikbeteg vagy
 • ha kényszeres gondolatokkal, szokásokkal küzdesz,
 • ha rosszul alszol, alvászavaraid vannak,
 • ha kapcsolati/ kommunikációs nehézségeid vannak
 • ha nem tudod az indulataidat megfelelően kezelni,
 • ha nincs elég önbizalmad,
 • ha asztmával, allergiával vagy egyéb betegséggel küzdesz,
 • ha nehezen kezelhető a gyereked, vagy olyan problémákkal küzd, mint: ágybavizelés, körömrágás, – ebben az esetben is sokszor a szülő oldása segít
 • magatartászavarok, tanulási problémák (ilyen esetben előfordulhat, hogy együtt kell dolgozni a gyerekkel és a szülővel is),
 • illetve ha “csak” önmagadat szeretnéd jobban megismerni, helyedet a világban megtalálni.

A kineziológiának több ága ismert, oldásaimon a One Brian és a Brian Gym csodálatos hatékonyságát alkalmazom egyéb gyors, speciális, személyre szabott stresszkezelő módszer mellett.

A kineziológiai alapokon nyugvó stresszoldás és a mellette álló technikák, pszichológiai, természetgyógyászati módszerek lehetőséget adnak arra, hogy mind szélesebb körben segítséget kapjanak azok az emberek, akik lelki nehézségekkel küzdenek és munkálkodnak azon, hogy megszabaduljanak attól.

[fruitful_tabs type=”accordion” width=”100%” fit=”false”]
[fruitful_tab title=”Mi a „One Brian „ módszer?”]
Elnevezése: ”One Brain” / Egységes Agy/ azon az elven alapul, hogy agyunk két féltekéje együttes, összerendezett működése a feltétele annak, hogy egészséges, boldog, harmonikus egyének lehessünk.
Tudott, hogy a bal és a jobb agyfélteke életünk különböző területeit irányítja. Mikor érzelmi stressz hatása alatt vagyunk, az agy teljes kapacitását nem tudjuk kihasználni, a bal agyfélteke pánik üzemmódra kapcsol, ami „üss vagy fuss” reakció néven ismert. Ha az érzelmi stressz állapotából  kiszabadulunk, képesek leszünk nyugodtan és hatékonyan működni, m ivel a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz.
[/fruitful_tab]
[/fruitful_tabs]

A korrekció gyengéd, minden esetben hatékony, eredménye tartós.
A kineziológiai kezelést oldásnak nevezik.

Mi a kineziológia hatásmechanizmusa?

A jelen lelki problémáinkat, testi betegségeket pszichés hátterükön keresztül közelíti meg, feltárva a múltbeli traumákat, téves viselkedésmintákat és kioldva a tudattalanunkból. A tudattalanunkban őrzünk minden információt, mely fogantatásunktól történt velünk, az eseményekhez hozzákapcsolva azt az érzelmet, melyet az esemény kiváltott bennünk.
Minden ami történik velünk , lenyomatot képez a tudatalattinkban. A későbbiekben pedig, csak kicsit hasonló helyzetbe kerülünk, a régi, megoldási módot húzzuk elő, a múltból. Vagyis nem a jelenbeli tulajdonságokkal oldjuk meg a problémát, hanem gyakran évtizedek óta őrzött minták alapján.

A kineziológia neked is segíthet!

 • a kineziológiai oldáson résztvevők segítséget kapnak életmódjuk, életszemléletük megújításához
 • testi- lelki egyensúlyuk létrehozásához, megőrzéséhez.
 • a lelki blokkok feloldásához
 • a betegségek hátterében meghúzódó problémák feltárásához.
 • vitalitás és energiaszint növeléséhez
 • önmaguk megismeréséhez,tudatosságuk fejlesztéséhez és belső harmóniájuk kialakításához.

lany-lufiHány kezelésre van szükség?

Többéves tapasztalatok mutatják, hogy általában 4 -6 stressz-oldó foglalkozással érhetünk el pozitív változást olyan problémáknál, melyek már évek óta nehezítik életünket. Ez természetesen nagy mértékben függ a kliens hozzáállásától, elkötelezettségétől, a probléma mélységétől.

Célom, megerősíteni klienseimben a hitet, hogy értékes és különleges emberként képesek céljaik elérésére és egyensúlyt teremteni magukban.

Kell-e hinni benne, hogy segítsen? Fontos, hogy Magadban higyj!

Személyesen: Bécsben, Sopronban, Szombathelyen találkozhatsz velem, de Skype-on a világ bármely pontjáról hívhatsz.

Harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb Életre vágysz? Vedd fel velem a kapcsolatot, segítek!

Jelentkezek!

“Rengeteget köszönhetek neked, mindent úgy csinálok, ahogy mondtad .A kereszt mozgás mindig segít, ha elbizonytalanodok. Egyre jobban mennek a dolgaim, magabiztosan kiállok a céljaim mellett.  Örülök a sikereimnek!” Viki, Berlin