Rólam

Olyan lelki problémáktól mentes emberiségről álmodom, ahol az emberek képesek megvalósítani álmaikat, mellyel egy szebb és boldogabb világot teremtenek a gyermekeik számára.

Szeretettel üdvözöllek, Tóth Tünde Éva Kineziologus, Játék és EFT – terapeuta, fejlesztő- pedagógus vagyok.

Több mint 20 éve fejlesztő pedagógusként kezdtem foglalkozni tanulási – magatartási nehézségekkel küzdő gyermekekkel. Folyamatosan kerestem, hogy mi az, ami miatt a pedagógiai fejlesztő módszerek nem vagy csak kevésbé tudnak eredményesek lenni. Így jutottam el a Brian Gym tornához/ tanulási blokkok oldása/ és a Kineziológiához.

Életem nagy találkozása – a Kineziológia/ One Bryan módszerével – melynek hatékonysága munkám során folyamatosan lenyűgöz. Hosszú éveken keresztül tanulmányoztam, a szakma legjobbjaitól tanultam, – Lenz Gyula, Dr. Varjú Márta, Székely Szilvia, Wolf Emilné, Dr. Kende Hanna, Dénes Éva, Domján László, Gilbert Renaud stb – hogy megteremtsem módszerem alapjait.

Kineziológusként egy sajátos módszert dolgoztam ki, mely által pedagógiai, pszichológiai és természetgyógyászati megközelítésben a kezeléseket végzem. Ezt a komplex módszert alkalmazom, hogy a stresszek, félelmek okozta nehézségekkel küzdőknek segítségére legyek.
Gyermekkineziológusként hatékony, gyors, megoldást nyújtok a testi tünetekben megjelenő lelki blokkok megszüntetéséhez, a beilleszkedési, tanulási, családi nehézségek stb feloldásához, egy önbizalomteljes, harmonikus életminőség megteremtéséhez 0-20 éves korig határon innen és túl.
Játékterapeutaként a gyermekek pszichoszomatikus tüneteinek szakértőjévé váltam.
EFT- terapeutaként még hatékonyabban tudok a pszichés blokkok oldásában segíteni és olyan módszert átadni, mellyel a szülő is jól tudja segíteni gyermekét.
Anyaként átéltem, gyermekem iskolai beilleszkedési nehézségeit, a nyelvi nehézségeket, a kiközösítést egy idegen országban. Szakmámból adódóan saját családomban is alkalmaztam a stresszoldó módszereket, így hiteles segítséget, támogatottságot tudok adni a hasonló nehézségekkel küzdő külföldre költöző szülőknek, gyerekeknek.

A pozitív visszajelzéseken felbuzdulva és a megnövekedett igények következményeként e komplex módszerrel előadásokat tartok óvodákban, iskolákban, tréningeket vezetek nevelői és szülői értekezleteken. Oktatok Szombathelyen a Nyugat- Mo-i Egyetemen, Bécsben, az Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete által működtetett iskolában is dolgozom. 7 éve élek Ausztriában, így a határon túli magyarokkal is világszerte napi és skype kapcsolatot tartok.

Állandóan kerestem és keresem a legújabb módszereket, hogy képessé tegyem a klienseimet a vágyaik elérésére, melyhez a problémáik kezelésén keresztül, félelmeik feloldásával jut. Folyamatos önképzés kapcsán olyan egyedülálló módszerekkel dolgozom, melyek jelenleg a leghatékonyabbak.

Gyakorlatomban számtalan szorongó, különböző pszichés nehézségekkel, pszicho-szomatikus tünettel küzdő gyermek és felnőtt vált harmonikussá, eredményessé, sikeressé. határon innen és túl.
Minden kezelésem, tanfolyamom az emberek önbizalmának és önértékelésének, valamint öngyógyító erőinek felébresztését és rövid időn belül az önálló gyógyulás és boldogulás elérését célozza.

Jelenleg Eisenstadtban élek, de Szombathelyen, Sopronban és Ausztriában/ Eisenstadtban, Bécsben dolgozom.
 Személyesen és Skype-on tudok találkozni pácienseimmel határon innen és túl szerte a világban.

A választás lehetőségét adom kezedbe!
Tedd meg az első lépést, dönts magadért és keress bizalommal!
Boldog vagyok, ha segíthetek és utat mutathatok azoknak az embereknek, akik tenni akarnak magukért.

Jelentkezek!