Tanulási nehézségek oldása

Hallottad már az alábbi mondatokat gyermekedtől?

 • sulistresszFáj a fejem/a hasam, nem akarok iskolába/ edzésre menni.
 • Itthon mindent tudok, de a dolgozatnál mindent elfelejtek.
 • Ha felszólítanak teljesen leblokkolok.

Ha ráismertél ezekre a tünetekre, akkor elárulom, hogy ezek a félelem, szorongás, a blokkoltság mondatai, miért kínál jó megoldást gyermekednek a Kineziológia Brian Gym módszere és az általam kidolgozott, speciális KOMPLEX pedagógiai – pszichológiai – energetikai stresszoldó Technika.

Töltsd ki a Gyermeki Szorongás Tesztet, hogy személyre szóló elemzést küldjek neked!

Miért lehet jó nektek ez a Feszültségmentesítő módszer?

 • mert feléleszti a gyermekedben rejlő képességeket
 • oldja a görcsös feszültséget
 • megszünteti a stresszt
 • motiváló energiákat szabadít fel, aktivizál

[fruitful_tabs type=”accordion” width=”100%” fit=”false”]
[fruitful_tab title=”Mi is a Brian Gym?”]
A kineziológia, ezen belül is kifejezetten az edu-kineziológia módszere,  hatékony és gyors  támogató eszköze gyermeked egészséges fejlődésének.

A tanulási nehézséggel és/vagy magatartásbeli, viselkedési problémákkal küzdő gyermekek különösen jól reagálnak a kineziológiai kezelések nyújtotta átfogó, mégis testre szabott módszerekre, alkalmazott korrekciókra, otthon végzett megerősítő gyakorlatokra.

A tanulási problémák hátterében igen gyakran születési komplikáció (pl. oxigénhiány) vagy valamilyen reflex gátolt működése áll. Ilyen lehet például a kúszás-mászás nem megfelelő tanulása, végzése, gyakorlása, melynek későbbi komoly következménye lehet a dylexia, dysgráfia, a test koordinációs zavarai, bizonytalanságai mellett.

Az edu-kineziológia  és az alternatív képességfejlesztés integrált módszere a gyermek számára elfogadást, egyenrangúságot és valódi odafigyelést, valamint megoldást nyújt a már évek óta fennálló zavarok, nehézségek, lelki és fizikai tünetek esetén is.
[/fruitful_tab]
[fruitful_tab title=”Mi történik a kezelésen?”]
A kezelések a gyermek számára különleges élményt jelentenek, az alkalmazott gyakorlatok gyors javulást, sikerélményt hoznak. A nagyobb gyermekek megtanulják felismerni és kezelni saját stressz-reakcióikat, új módszereket tanulnak a koncentrációs képességük és tanulási képességük javítására, fokozására.

A kineziológia kezelések során a szülő/kísérő, amennyiben ez szükséges bent tartózkodhat.
 Az alkalmazott gyakorlatok (pl. Brain-Gym gyakorlatok), korrekciók színesek, vidámak, ezért elősegítik a gyermek koncentrált jelenlétét.
[/fruitful_tab]
[/fruitful_tabs]

Hogyan egészíti ki ezt az én KOMPLEX módszerem? Kinek ajánlom?

Fejlesztő pedagógusi gyakorlatomban számtalan aggódó szülő panaszát hallottam. Az egész családra kihat, ha a gyermeknek – hirtelen tanulási problémái támadnak, nincsenek barátai, tanáraival konfliktusba keveredik, éjszaka bepisil, rémálmai vannak.

A szülők rendszerint tanácstalanok, eszükbe jutnak feldolgozatlan iskolai élményeik. Főként az Anyák szoronganak, mert úgy vélik, hogy nevelői tevékenységük minősége gyermekük iskolai teljesítményén mérhető le. Sőt, amikor még egy „csakjótakarok” indíttatású nagymama is okos tanácsokat osztogat, nos akkor már nemcsak a gyermeked szorul Stresszoldásra. 🙂

Milyen eredményekre/változásokra számíthatsz?

 • tanulas-nehezsegei-megoldasGyermeked tanulás közben koncentrált és nyugodt marad
 • Lányod ügyesen számol, sőt a szöveges feladatoknál sem téved
 • A fiad bár, mindig történik vele valami, de bátran kiáll magáért.
 • Könnyeden tudja a tartalmat elmondani, és szépen olvas, helyesen ír.stb
 • Képessé válik az iskolai fejlesztést hatékonyabb befogadására

Ha jobban bízik önmagában, akkor szívesebben megy iskolába és felkelti érdeklődését a tanulás, így gyermek is és a család is megkönnyebbül.

Ehhez a sikerhez hatékony segítséget kínálok, egy sajátos módszert, melynek segítségével feltárható az érzelmi blokk háttere és játékos, mozgásos korrekciókkal megszüntethető az.
Vedd fel velem a Kapcsolatot, hogy segíteni tudjak Nektek!

Jelentkezek!

“Tic, dadogás csőstül szakadt iskolát kezdő gyermekemre! Össze-visszaküldöztek orvostól orvosra, de senki nem tudott segíteni. Nagyon kedves védőnénink adta meg a telefonszámod. Teljesen hitetlen voltam, de Te legalább reményt adtál és a kisfiam is hitt neked! A kezelések során egyre kevesebbet dadogott és az arcrángások is el-elmaradtak. Most teljesen rendben van és ez így van már fél éve.”
 Egy boldog anyuka.